HU  |  EN
 

Részletek

Sematic Group

A Sematic Group a világ egyik vezető beszállítója a felvonó alkatrészek területén. Tevékenységeink magukban foglalják a szabványos és különleges automata felvonóajtók, komplett köteles és hidraulikus felvonók, alrendszerek és elemek, valamint fülkék, fülkecsomagok és bejáratok gyártását és forgalmazását. Az Osio Sotto-i (Olaszország) székhelyünkkel és az Olaszországban, Angliában, Kínában, Mexikóban és Magyarországon lévő gyártólétesítményeinkkel, valamint a Csoport vállalatainak - Verri (Olaszország), Tyler (USA), Computec (Olaszország) és LM Liftmaterial (Németország) - együttműködése révén a legnagyobb kihívást jelentő projektekhez is a termékek széles választékát tudjuk kínálni az ügyfelek, építészek és tervezők számára: a magasépítésű, lakossági és közületi épületekre tervezett szabványos és egyedi megoldásoktól a tengerészeti, kereskedelmi és nagy igénybevételt jelentő alkalmazásokig, valamint a korszerűsítéshez való különleges megoldásokig.

A Sematic Group globális szinten működik, értékesítési és forgalmazási hálózata „hagyományos” piacokat, valamint olyan gyorsan fejlődő országokat fed le, mint Kína, India és Kelet-Európa. Globális szervezetünknek köszönhetően a világon mindenütt közel vagyunk vásárlóinkhoz, továbbá időben és hatékonyan tudunk reagálni minden igényükre.

A tervezési képesség, a technológia és a biztonság középpontba helyezése kulcsfontosságú tényező a rendszerünkben. 1959-től a mai napig jelentős know-how-k és innovációk fejlesztését végeztük, és eljutottunk odáig, hogy termékeinket a világ néhány legfontosabb és legtekintélyesebb helyszínein is felhasználják már. A kivételes gyártási rugalmasság lehetővé teszi számunkra, hogy még a legbonyolultabb követelményekkel is foglalkozni tudjunk, és különleges megoldásokat tudjunk kínálni kiterjedt projektekhez; igazolt biztonsági és minőségi normáinkat azon kiemelt partnereink is elismerik, akikkel együttműködést folytatunk. Továbbá 2006-ban egy erre szakosodott műszaki egység jött létre Osio Sotto-i telephelyünkön annak érdekében, hogy szakirányú kutatási és fejlesztési, továbbá formatervezési szolgáltatásokat tudjunk felkínálni, optimalizálva a piacon 50 éve folyó tevékenységeink során megszerzett gazdag tapasztalatainkat és szakértelmünket.

Célunk az, hogy felülmúljuk ügyfeleink elvárásait, a legmegbízhatóbb és leghatásosabb megoldásokat biztosítsuk számukra a felvonóiparban a gyártás kitűnő színvonala, valamint termékeink és folyamataink folyamatos fejlesztése útján.

 

Kapcsolattartó:

Kováts Attila

ügyvezető igazgató

 

e-mail:     attila.kovats@hu.sematic.com

web:        www.sematic.com

 

 

Sztanek László

értékesítő

 

e-mail:    laszlo.sztanek@hu.sematic.com

web:       www.sematic.com

 
Megosztás


 
Feliratkozás hírlevélre

ELÉRHETŐSÉGEINK
Nyíregyháza Ipari Park Kft.
4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
Pf. 305.

IPARI PARK MEGKÖZELÍTÉSE

PARTNEREINK


Kezdőlap

Az ipari park

Térségünk bemutatása
Befektetési lehetőségek
Infrastruktúrák

Cégek

Electrolux
LEGO
Leva-Team Kft.

Szolgáltatások

Pályázatírás felsőfokon
Projektmenedzsment
Egyéb szolgáltatások

Galéria

Nyíregyházi Ipari Park 2.
Nyíregyházi Ipari Park 1.
Újabb LEGO gyár épül Nyíregyházán

Kapcsolat