HU  |  EN
 

Részletek

Marso Kft.

Gumiabroncs és autószerviz hálózat

A vállalkozás, amely a korrektségének és emberi hozzáállásának köszönheti hírnevét.

A MARSO a hazai abroncspiac meghatározó, magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalata. A gyártással nem foglalkozó gumiabroncs-kereskedő cégek közül a legmagasabb árbevétellel rendelkeznek. Tizennyolc településen, huszonhárom telephelyen szolgálják ki vásárlóikat az országos hálózatukban, nyíregyházi központjukban több mint száz főt foglalkoztatnak.

A MARSO, az elmúlt 23 év során, az export-import tevékenysége mellett hazánkban is jelentős sikereket ért el a nagykereskedelem területén. A személy- és teherabroncs piac több mint 20 százalékát ők uralják, mezőgazdasági abroncsok tekintetében pedig több mint 50 százalékos a piaci részesedésük. A MARSO szinte minden járműre színvonalas, sok márkás abroncsválasztékot biztosít, versenyképes áron. Ráadásul az ország egyik legnagyobb raktárkészletéből, ami bárhonnan egyszerűen, gyorsan, akár webáruházukból is, a www.marso.hu – ról is hozzáférhető.

A MARSO, az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően, a vásárlók teljes körű kiszolgálása miatt országos kiskereskedelmi és autószerviz hálózatot épített ki, ahol a gumiabroncs értékesítésen és szerelésen túl, autó - gyorsszerviz tevékenységgel és egyéb autódiagnosztikai szolgáltatásokkal is várják a vásárlókat.

A MARSO márka építésében a vállalkozás számára legfontosabb feladat a bizalom kiépítése és az elégedettség megtartása. A cég jól képzett és elkötelezett munkatársai nem kis szerepet játszanak az elért sikerekben. Hiszen a vállalkozás rajtuk keresztül személyes kapcsolatot is fenntart a vásárlóival, így közvetlenül, a leggyorsabb és leghatékonyabb módon értesülhetnek a márka megítéléséről.

A MARSO 2011 év végén elindította a MARSO Klub elnevezésű lojalitás programját, ami egy Európában egyedi, kilométer alapú kedvezménygyűjtő rendszer, kimondottan autósok számára. A tagsággal egyszerűen csökkenthető az autó fenntartási költsége, hiszen minél több kilométert tesz meg valaki autójával, annál nagyobb kedvezményeket tud érvényesíteni a vásárlásai során a MARSO szervizeiben.

A MARSO mindig fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást. Mivel a cég nyíregyházi központú, lokálpatriótaként a tulajdonosok nagy figyelmet fordítanak az egyes megyei alapítványok, szervezetek működésének támogatására. Közülük is kiemelkedik a nyíregyházi kosárlabda klub, amelynek évek óta névadó főszponzora, valamint a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, melynek szintén támogatója a MARSO.
2013-ban a vállalkozás a közlekedés biztonságot is szívügyének tekintve létrehozta „MARSO Angyalok” elnevésű csapatát, melyben a 3 főállású, felsőfokú végzettségű fiatal hölgy küldetése a közlekedési morál javítása a magyar utakon. MARSO Angyalok szlogenje: „Szárnyaink alá veszünk az utakon.”

A MARSO-nál alapelv a korrektség, a megbízhatóság és a jó kapcsolat ápolása viszonteladóikkal, a flottákkal és a felhasználókkal egyaránt. A cég küldetése, hogy professzionális működésének és emberi hozzáállásának következtében, korrekt üzleti partnerként kerüljön be a köztudatba.

A MARSO 2012 -ben és 2013-ban is elnyerte a Superbrands díjat. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinknak, partnereinknek mindennapi választásukhoz.

Ezek a díjak és a vállalat több mint két évtizedes munkája jól mutatja, hogy ilyen üzleti sikert, csak a kölcsönös elégedettségre, hosszú távú, minőséget hordozó kapcsolatokra törekedve lehet elérni.

 

Gumiabroncs értékesítés:

ügyfélszolgálat

42/490-000

 

Sajtó:

Csákiné Hegedűs Rita
marketing vezető


MARSO Gumiabroncs és gyorsszerviz hálózat
cím:          4400 Nyíregyháza-Rozsrét, Pf.251.                                                                                                                                                                              tel.:          +36-42/490-000                                                                                                                                                            
fax:          +36-42/ 490-001                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        e-mail:     rita@marso.hu                                                                                                                                                                                 
web:         www.marso.hu

 
Megosztás


 
Feliratkozás hírlevélre

ELÉRHETŐSÉGEINK
Nyíregyháza Ipari Park Kft.
4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
Pf. 305.

IPARI PARK MEGKÖZELÍTÉSE

PARTNEREINK


Kezdőlap

Az ipari park

Térségünk bemutatása
Befektetési lehetőségek
Infrastruktúrák

Cégek

Electrolux
LEGO
Leva-Team Kft.

Szolgáltatások

Pályázatírás felsőfokon
Projektmenedzsment
Egyéb szolgáltatások

Galéria

Nyíregyházi Ipari Park 2.
Nyíregyházi Ipari Park 1.
Újabb LEGO gyár épül Nyíregyházán

Kapcsolat