HU  |  EN
 

Részletek

Jász-Plasztik Kft.

Jász-Plasztik Kft. egy műanyagfeldolgozó, szerszámkészítő, akkumulátorgyártó, vakolatgyártó és vámügyintézést végző vállalat, mely az évek során biztos helyet szerezett az illető iparágak piacának élvonalában.
A Kft.-ét négy személy alapította 1990 májusában. Ekkor a fő tevékenységi kör a műanyagfeldolgozásra és a szerszámkészítésre terjedt ki, ám hamarosan, mintegy 4 év után, a tevékenységi kör kibővült az akkumulátorgyártással, majd pedig egyéb termelő és kereskedelmi ágazatokkal is. Dolgozóink száma a kezdeti 20 főről mára néhány ezer foglalkoztatottra nőtt. A növekvő tendencia hűen tükrözi a cég fejlődését. Ennek oka egyrészt termékeik kiváló minősége, másrészt pedig az, hogy minden esetben megpróbál rugalmasan alkalmazkodni a változó piaci igényekhez, s ezért folyamatos fejlesztéseket hajt végre. Termékeik minősége és ez által piaci versenyképessége nagymértékben függ a beépített alkatrészek minőségétől és korszerűségétől. Ezért a Jász-Plasztik Kft. ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és ISO 14001 környezetirányítási rendszert működtet.

Telephelyeink: Jászberény, Nyíregyháza, Galanta, Madaras, Sűlysáp, Pécs
Autóértékesítés: Jászberény, Nyíregyháza, Budapest-Fót, Veszprém

 

Kapcsolattartó: 

Lakatos Dénes                                                                                                                                                                              

cím:         4400 Nyíregyháza, Keleti 2 út 13.                                                                                                                                           tel:           +36-42/801-800                                                                                                                                                                           e-mail:    nyir@jp.hu                                                                                                                                                                            web:        jasz-plasztik.hu

 

 

 

 
Megosztás


 
Feliratkozás hírlevélre

ELÉRHETŐSÉGEINK
Nyíregyháza Ipari Park Kft.
4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
Pf. 305.

IPARI PARK MEGKÖZELÍTÉSE

PARTNEREINK


Kezdőlap

Az ipari park

Térségünk bemutatása
Befektetési lehetőségek
Infrastruktúrák

Cégek

Electrolux
LEGO
Leva-Team Kft.

Szolgáltatások

Pályázatírás felsőfokon
Projektmenedzsment
Egyéb szolgáltatások

Galéria

Nyíregyházi Ipari Park 2.
Nyíregyházi Ipari Park 1.
Újabb LEGO gyár épül Nyíregyházán

Kapcsolat