HU  |  EN
 

Részletek

Henelit Kft.

A Henelit International Kft. 1994-ben, az ország területi sajátosságaira épülő logisztikai háttér kiépítésével kezdte meg az osztrák székhelyű Henelit GmbH ipari festékeinek értékesítését. Saját tulajdonú telephelyeinken megbízható raktárkészlettel, korszerű színkeverő gépekkel és magasan képzett szakemberek segítségével zavartalan kiszolgálást biztosítunk.

 

Telephelyeink: Székesfehérvár (központ), Nyíregyháza, Szolnok.

                            Mipa Keszthely

A cég fejlődésének fontos mérföldköve volt 2008, amikor a német székhelyű Mipa AG. és a Henelit GmbH akvizíciója létrejött. Ez a fontos üzleti lépés olyan termékösszetételt biztosít, amely magyar piacon egyedülálló kínálatot jelent, Cégünk megőrizte fő irányvonalát, a korrózióvédelmi és faipari bevonatok értékesítésében, de fokozatosan bevezette az építőipari és háztartási igényeknek megfelelő termékcsoportot is, valamint haszongépjármű festések terén is sikereket mondhat magáénak.

 

Főbb termékcsoportjaink:    Korrózióvédelmi és faipari bevonatok.                                                                            

                                                      Építőipari (DECO) festékek, vakolatok.

                                                      MÁV-VOLÁN járművek komplex bevonati rendszerei.

                                                      Tűzgátló bevonatok.

 

A minőséggel kapcsolatos hátteret a Mipa AG, valamint a Henelit GmbH jól felszerelt laboratóriumai biztosítják. Szakembereink folyamatos képzése és a független laboratóriumok által készített tanúsítványok garanciát jelentenek felhasználóink számára.

 

Tanúsítványaink: ÉMI; ÁKMI; VEKOR (belföldi)

                                   ETA (nemzetközi)

                                   DIN EN ISO 9001:2008 (nemzetközi)

 

Gazdag termék kínálatunknak, fejlett logisztikánknak, nem utolsósorban pedig szakmai felkészültségünknek köszönhetően, minden igényt ki tudunk elégíteni.

Termékein a kis felhasználóktól kezdve, a jelentős acélszerkezet projektekig (Audi, Mercedes acélszerkezeti csarnoka), széles körben elterjedtek.

Bemutatkozó levelünkkel szeretnénk a Nyíregyházi Ipari Park továbbfejlesztési törekvéseihez társulni és a területen működő Henelit International  Kft. műszaki és logisztikai támogatását figyelmébe ajánlani.

 

nyíregyházi elérhetőségeink:

Fodor Miklós                                                                                                                                                                                  Telephelyvezető, cégképviselő    

cím:           Ipari park Keleti 2 út 7.                                                                                                                          tel:            +36-30/204-66-14                                                                                                                                                           e-mail:      fodor.nyiregyhaza@henelit.hu                                                                                                                                      web:         www.henelit.hu

 
székesfehérvári elérhetőségeink:

 

Pálinkás László                                                                                                                                                                                Ügyvezető igazgató  

tel: titkárság:  +06-22/514-510                                                                                                                                                                   e-mail:            palinkas.laszlo@henelit.hu                                                                                                                                           web:               www.henelit.hu

 

 

 

 

 

 
Megosztás


 
Feliratkozás hírlevélre

ELÉRHETŐSÉGEINK
Nyíregyháza Ipari Park Kft.
4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
Pf. 305.

IPARI PARK MEGKÖZELÍTÉSE

PARTNEREINK


Kezdőlap

Az ipari park

Térségünk bemutatása
Befektetési lehetőségek
Infrastruktúrák

Cégek

Electrolux
LEGO
Leva-Team Kft.

Szolgáltatások

Pályázatírás felsőfokon
Projektmenedzsment
Egyéb szolgáltatások

Galéria

Nyíregyházi Ipari Park 2.
Nyíregyházi Ipari Park 1.
Újabb LEGO gyár épül Nyíregyházán

Kapcsolat